KV 10, KV 15 & KV 18 professionele stofzuigers

KV 10, KV 15 & KV 18

Dit zijn de sterkste kleine industriestofzuigers die er te koop zijn !
De motorkoppen zijn electrostatisch gepoedercoat geperst staal en de containers zijn niet magnetisch en corrosiebestendig roestvrij staal of elektrostatisch gepoedercoat geperst staal

Lees meer...
 
KV 65 en KV 100 Professionele Industrie zuigers

KV65 & KV110
 

De ultieme heavy duty doch mobiele industriële stofzuigers, gebruikmakend van de meest moderne onverslijtbare materialen en gemaakt voor een lang, zorgeloos gebruik.
Lees meer...
 
KV 90 en KV 200 Professionele Industrie stofzuigers

KV90 & KV200

De KV 90 & KV 200 zijn speciaal gebouwde multifunctionele grote capaciteits droog stofzuigers / extractiewerktuigen voor de inzameling van grof, lichtgewicht vuil zoals hout en plastic chips, korrels, papier, karton en weefsel.


Lees meer...
 
Prima & Prima CD Professionele Stofzuigers

Prima & Prima CD

Krachtig en toch betrouwbare twin fan motor levert jaar in jaar uit trouwe dienst. Deze modellen zijn gemaakt van robuust, schokbestendig kunsstof, hierdoor blijven ze licht van gewicht maar toch sterk genoeg voor de zwaarste werkomgevingen.

Lees meer...
 
KV 20, 25, 30, 45 & 50 Professionele Stofzuigers

KV 20, 25, 30, 45 & 50

Deze veelzijdige serie van robuuste industriële zuigmachines is gemaakt is voor het zwaarste werk, maar zijn toch compact genoeg voor de meest moeilijk te bereiken plaatsen.

Lees meer...
 
Max and Max CD Professionele Stofzuigers

Max and Max CD

De Kerstar Max en Kerstar Max CD stofzuigers zijn volledig spuitgegoten en zijn uitgerust met een afsluitbare opbergruimte voor het opbergen van de accessoires wanneer ze niet gebruikt worden.
Beide modellen zijn uitgerust met Kerstar's eigen multistage Direct Airflow motoren, dubbele filtratie, een volledige 32mm accessoire kit en 10 meter kabel met aangegoten stekker. De Kerstar Max CD heeft het extra voordeel van een handmatig bedienbare kabel opwind haspel.
Door hun lichte gewicht en compacte ontwerp zijn beiden machines geschikt voor zowel huishoudelijk gebruik als voor gebruik in de zwaarste industriële omgevingen.
Lees meer...
 


Translate

Dutch Chinese (Simplified) English Finnish French German Greek Irish Italian Norwegian Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Turkish